Meet Stephanie, our new social media coordinator!

Med ett extremt starkt engagemang, kärlek till grafisk design och en passion för perfektion, vet vi med säkerhet att Stephanie kommer att vara ett “handen i handsken” tillskott till vår #SocialSquad. Stephanie kommer att ansluta sig till oss som Social Media Coordinator i juli. Hon är vårt senaste och yngsta tillskott till vårt Marketing Team.
Stephanie har precis tagit examen som digital designer från YRGO och är redo för nästa steg i sin karriär. Hon kommer att hjälpa oss med den strategiska och grafiska biten av vår sociala närvara på Facebook, Instagram, och LinkedIn. Vi är givetvis superglada över att hon valt Liba till sitt andra hem och vi ser fram emot hennes dagar här hos oss. Nu till det viktiga.
Fun fact about yourself?
– Måste alltid ha ett glas ayran till min knefeh, bästa kombinationen. Sött och salt.
Vilken är din personliga favorit sociala media plattform?
– Instagram, då det finns möjlighet att ta bild/video samt redigera dom på en och samma plats men instastories är min favoritdel med instagram.
Vad fick dig att vilja ha en karriär som Social media coordinator hos oss?
– Som de gamla ordspråket säger ”En bild säger mer än tusen ord”. Att få uttrycka mig i bild och form är något jag älskar. Om jag så måste äta min mat kall för att få den perfekta bilden, då gör jag det. Ni kommer få följa med min vardag här på Liba, jag kommer dela med mig av alla spännande nyheter som är på gång. Häng med!
Vad är dina ambitioner med vår kommande sociala närvaro?
– Dela med mig av skratt och glädje som genomsyrar här på företaget.
Om några månader blir det en randevu intervju med fokus på hur du upplever oss som din arbetsplats. Tills dess, är vi glada att ha Steffy som en del av vår besättning. Vi väntar med spänning över att se vad hon kommer att leverera i våra sociala medier. #StayPosted