FEMTE GENERATIONEN BAGARE

Å satse på det beste har vist seg å fungere veldig bra. Det går rett hjem hos folk å forene orientalsk tynnbrød med nordiske tradisjoner. Stadig flere mennesker oppdager LibaBröd, og ikke bare i Sverige. LibaBröd bygger stadig mye broer mellom matkulturer. Bakekunsten og håndverkskunnskapen går i arv, og for hver ny generasjon er det alltid noen i familien som er villig til og interessert i å ta over bedriften. Det er vanskelig å la være når man vokser opp blant nybakt brød og alltid har litt mel på nesa…   Så det er med stolthet at vi i familien min kaller oss for femte generasjons bakere, som med stor håndverksdyktighet, kunnskap og høye kvalitetskrav baker det tradisjonsrike tynnbrødet fra Østen – Libabrødet!

KJÆRLIGHET OG FLUKTEN FRA BEIRUT.

Under den lange og ødeleggende borgerkrigen fra 1975 til 1990 ble Beirut lagt i ruiner. I 1989 bestemte jeg meg derfor, forelsket og nygift, for å søke asyl i Sverige. Da jeg hadde lært meg nok svensk, kjente jeg at jeg ønsket å gjøre det jeg var aller best til – å bake tynnbrød!

– Nasif Fadel, grundare

BAKER OM NATTEN, SELGER OM DAGEN.