Grovt tynnbrød bakt med fullkornsmel av rug.
Nyt tynnbrødet akkurat som du vil, f.eks. som en nydelig smørbrødrull, lag en ekstra delikat pizza med brødet som bunn, stek i ovnen til sprøstekte chips penslet med olje og tilsatt urtekrydder, eller bruk det rett og slett som et velsmakende brød til maten. Velbekomme!
• 100 % vegansk
• Laktosefri
• Nøkkelhullsmerket
• Uten tilsetningsstoffer
• Uten tilsatt sukker
• 77 % fullkorn
Vann, fullkornsmel av RUG, (24 %), fullkornsmel av hvete (21 %), HVETEKLI, HVETEMEL, HVETEGLUTEN, rapsolje, BYGGMALT, gjær, salt, RUGMEL.
Gluten (hvete, rug, bygg)
Antall: 5 stk. Nettovekt: 320 g Holdbarhetstid: 5 dager i romtemperatur 3 måneder i fryser